2015 m. rugpjūčio 2 d., sekmadienis

Kaip prasmingai praleisti vasarą?

Sveiki. Malonu su Jumis sveikintis šią gražią vasaros dieną.
Labai atsiprašau, kad labai stipriai vėluoju su šiuo savo įrašu, kurį turėjau parašyti net vasaros pradžioje. Tačiau buvau labai užsiėmus, vis gi atostogos !
Kadangi pagaliau atėjo vasaros atostogos ir baigėsi visi mokslai, daugumai paauglių kyla klausimas, ką nuveikti per vasarą, kad ji būtų prasminga?
Pinigų daug nesinori išleisti, o vasarą padaryti įspūdinga norisi kiekvienam !
Sugalvojau parašyti keletą patarimų, ką būtų galima nuveikti per vasarą, neišleidus labai daug pinigų.
Galbūt šiuos patarimus jau esate matę ir kitur. Bet tai nereiškia, kad aš juos kopijuoju. Viską rašau iš galvos, tai ką pati norėčiau nuveikti ir ką manau padaryti būtų smagu. Tad pradedam !
Number 1. Daugiau susitik su savo draugais. Jeigu jie gyvena netoli tavęs, galit susitikti ir kiekvieną dieną. Kodėl gi ne? Galbūt kartu nuveiksite kažką įspūdingo! :)
#2. Nukeliauk į iškylą ar žygį su savo draugais, giminėmis, artimais žmonėmis ar net klasiokais. Nueikite kartu į mišką, ar kažkur, kur galėtumėt pailsėti. Gamtoje leidžiamas laikas yra pats nuostabiausias !
#3. Stenkis mažai laiko praleisti prie kompiuterio. Prieik prie jo tik tada, kai tau atrodo, kad labai reikia. Daugiau būk lauke, paveik kažką įdomesnio, visgi vasara !
#4. Surenk pikniką, kad ir savo kieme ! Pasikviesk draugų, arba tiesiog gerai praleisk laiką su šeima. Pasitieskit pleduką ant žolytės, pasidėkit šiek tiek maisto ir pirmyn.
#5. Surenkite naktinių filmų žiūrėjimą. Žiūrėkite įvairaus žanro filmus, tokie, kokie tik patinka jums. Taip sakant, susikurkite kino teatrą namuose !
#6. Jeigu turi palapinę, suorgazinuok nakvynę lauke. Miegokite palapinėse su draugais, šeima. Gi išties smagu miegoti gryname ore, po atviru dangumi.
#7. Pradėk sportuoti. Jeigu sportuoti,  nesustok. Kad ir kaip sunku būtų, nepasiduok. Visada galvok dėl ko visa tai pradėjai ir tai suteiks stiprybės.
#8. Fotografuok. Įamžink visas geriausias vasaros akimirkas. Fotografuok tai, kas tau gražu ir miela. Ką norėtum prisiminti visada ir parodyti kitiems.
#9. Nufilmuok kokį nors filmą, vaidinimą arba muzikinį klipą. Gali jo niekam nerodyti, tiesiog pasilikti sau prisiminimui. Bet kiek daug įspūdžių būtų jį kuriant !
#10. Susirinkite prie laužo. Išsikepkite dešrelių, šašlykų ar net zefyrų.
#11. Surenk pižamų vakarėlį, pasikviesk ką tik nori, linksmai praleisti laiką nori visi.
#12. Žaiskite vandens karą su vandens šautuvukais arba balionėliais.
#13. Kaupk vasaros prisiminimus. Pasidaryk kokią nors dėžutę arba stiklainį, į kurį dėtum viską, kas įvyko per vasarą.
#14. Sukurk vasaros nuotraukų albumą. Įamžink pačias linksmiausias akimirkas, o paskui jas suklijuok/sudėk į albumą.
#15. Daryk tai, kas tau patinka. Išbandyk viską, ko nebandei iki šiol. Padaryk šią vasarą įsimintiną ir pačią geriausią !

Ačiū, kad skaitėt. Linkiu jums pačios geriausios vasaros. Tikiuosi bent nors kiek jus įkvėpiau ir šios idėjos jums padės nuveikti kažką gero.
Ps. Jeigu turite kokių nors minčių/pastabų man, parašykite į komentarus, arba ask.fm: http://ask.fm/nothinghurtslikethis
Labai malonu būtų žinoti, kokio kito įrašo norėtumėt. ;>
Iki kito susitikimo !
Xoxo.
Gossip Girl.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą